Sırat ve karadağlar karşı karşıya

Show tv'de yayınlanan "karadağlar dizisiyle starda yeni başlayan "sırat" dizisinin yapımcıları mahkemelik.Bu iki diziyi seyrettiyseniz dizilerin senaryolarının hemen hemen aynı olduğunu görürsünüz.Çünkü iki dizide aynı romandan esinlenerek yazılmış.

Sabah gazetesinin haberine göre olayların özeti şu;

Geçtiğimiz haftalarda Taraf Gazetesi'nin 'Telesiyej' köşesinde Star TV Kurumsal İletişim danışmanı Feryal Pere'nin açıklamaları yer aldı. Pere, 'Sırat' dizisinin yapımcısı, Limon Yapım'ın sahibi Hayri Aslan'ın kendisiyle paylaştığıbilgileri açıkladı. Pere şöyle konuştu: "Hayri Aslan, projenin tüm hikayesini başrol teklif ettiği Erdal Özyağcılar'a veriyor. Aslan, Özyağcılar'a Hatice Şendil ile görüştüğünü ve yönetmen olarak da Volkan Kocatürk'ü düşündüğünü iletiyor. Bir süre oyaladıktan sonra kabul edilemez şartlar ileri süren Özyağcılar, projeyi Med Yapım'a götürüyor ve dizi 'Karadağlar' adıyla ekrana geliyor."

SENARYOYU BEĞENMEDİ
Pere'nin ortaya attığı iddialardan sonra gözler 'Karadağlar' dizisinin yapım şirketi Med Yapım'a çevrildi. Dizinin yapımcısı Direnç Aksoy, "Erdal Özyağcılar, senaryoyu beğenmediği için o dizide rol almamıştır. 'Gülhayat' rolünü canlandıran Hatice Şendil'e de Limon Yapım'ın teklifi bizimle anlaştıktan sonra gelmiştir. 'Karadağlar'ın ilk iki bölümünü Oğuzhan Tercan çekmiş, daha sonra başka bir diziye başlayınca da, yerine Volkan Kocatürk gelmiştir" dedi.Bakalım bu savaşı kim kazanacak ancak reytinglerde karadağlar dizisinin açık farkla önde olduğunu belirtelim.
Tampilkan Komentar
Sembunyikan Komentar

0 Response to "Sırat ve karadağlar karşı karşıya"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel