Film ve dizilerdeki en romantik erkek karekterler

Televizyonlarda oynayan divi veya filmlerde genelde romantik karekter hep erkekler olur.Bakalım film ve dizilerdeki en romantik erkekler hangileri:

en romantik erkekler
The Notebook (Not Defteri) Filmindeki Noah Calhoun
Nicholas Sparks'ın kitabına uyarlanmış film kalp kırıklığı ve tutku içeren geçmiş bir hikayeyi anlatıyor. Ryan Gosling, Noah karakteri ile güçlü ve hassas bir kahramanı oynuyor. Noah'nın aşık olduğu kadına olan sadakati hayatı boyunca hiç bitmiyor.
The Twilight Saga (Alacakaranlık Efsanesi) Filmindeki Edward Cullen
En romantik erkekler gerçek aşkları için her zaman fedakarlık yapmak isterler. Ve seksi vampir Edward Cullen insan olan Bella Swan'a aşık olduğunda Bella'yı ısırmamak ve onu vampire dönüştürmemek için savaş verir. Ve sonunda Edward hayatının sonuna kadar Bella ile olmak istediğini söyler. İşte bu bağlılık!
Titanic (Titanik) filmindeki Jack Dawson
Eğer batan bir geminin içinde bulunmak zorunda kalsaydık, şüphesiz bize Jack Dawson'ın (Leonardo DiCaprio) eşlik etmesini isterdik. Gemi batarken Rose ve Jack kendi kurtulmaları dışında birbirlerini düşünmüşlerdi. Jack'in zamansız ölümü herkesi gözyaşına boğmuştu. 
Jerry Maguire Filmindeki Jerry
1996 yapımlı bu filmde, Jerry (Tom Cruise) iş arkadaşı Dorothy'e aşık olur. Filmin sonunda Jerry, herkesin duymak isteyeceği o cümleyi söyler: "Beni tamamlıyorsun."
Lake House (Göl Evi) Filmindeki Alex Wyler
2006 yapımlı bu filmde Alex (Keanu Reeves) ve Kate (Sandra Bullock) farklı zamanlarda yaşayan iki insandır. Kate 2006 yılında yaşarken Alex 2 yıl önceki zaman diliminde yaşamaktadır. Birbirlerini mektuplar aracılığı ile tanımaya çalışırlar Alex'in Kate' e "Bu kadar açık iki kalp olamaz, bu kadar tanıdık bir tat olamaz ve bu kadar uyumlu fikirler olamaz" dediği sahneyi hiçbirimiz unutmuyoruz. İkna edici bir adam!
 İlerki yazılarımda Türk dizi ve filmlerdeki erkek bayan romantik  karekterler için bir sıralama kendime göre yapacağım.i
Tampilkan Komentar
Sembunyikan Komentar

0 Response to "Film ve dizilerdeki en romantik erkek karekterler"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel