Fetih 1453 filmi rekor üstüne rekor kırıyor

Türkiyede yapılmış şimdiye kadar en pahalı film olan ve istanbulun fethini anlatan "fetih 1453" filmi türkiyede gösterime girdiği  18 günde 4 milyon 651 bin 715 kişi tarafından izlenerek kırılması güç bir rekora imza attı.
Bence beklenen buydu eğer film hüsrana uğrar vede seyirciyi izlemeye çekmeseydi asıl kıyamet o zaman kopardı, rekora ben şaşırmadım.Şimdiye kadar hiç sinemaya gitmemiş olan eşim ki televizyon varken sinemaya gerek yok derdi bu filme kızımla beraber gittiler. Nasıl geçti diye sorduğumda iki gözü iki çeşme anlatmaya başladılar film çok duygusal sahnelerin olduğunu ve istanbulun ne kadarda çok zor alındığını anladıklarını anlattılar.Bence eşimin ve kızımın anlattıkları bu tek cümle filmin özetiydi duygusal ve zor olanı başararak istanbulu ve seyircileri  fethetmek "fetih 1453" filmi daha çok rekor kaldıracağı benzerki bununda kırılması uzun yıllar alır.
Bu gösteriyor ki türk sineması ölmedi ayağa kalktı koşmaya bile başladı dizileriyle filmleriyle artık yeşilçam Dünyada hatırı sayılır yere geldi.

Hürriyet gazetesinde yayınlanan tüm zamanların seyirci istatistikleri şöyle:
4 milyon seyirci barajını aşan “Kurtlar Vadisi: Irak” ve “G.O.R.A.” da sırasıyla dördüncü ve beşinci sırada yer alıyor.
Türkiye'de gösterime giren filmler arasında sinemada en çok izlenen ilk 30 film ve gösterimde kaldıkları hafta ise şöyle:

Tampilkan Komentar
Sembunyikan Komentar

0 Response to "Fetih 1453 filmi rekor üstüne rekor kırıyor"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel