Muhteşem yüzyıl'ın senaristi meral okay öldü

Sevilen dizilerin senaristi "muhteşem yüzyıl'ın" senaryo yazarı meral okay hayatını kaybetti.Uzun süredir akciğer kanseri tedavisi görüyordu.Bu sabaha karşı vefat etti.
Önceki yıllarda kaybettiğimiz ünlü oyuncu yaman okay'ın eşi idi yaman okay'da bilindiği üzere kanserden ölmüştü.Meral okay yarın toprağa verilecek.
Meral okayı ikinci bahar dizisinde görmüştüm ilk olarak daha sonraları bir çok kez ekranda senaryolarıyla ekranlarda evlerde oldu.Vasiyetinde öldüğünde yakılmak istendiğini ve küllerinin 3 koya savrulmasını vasiyet etmiş ancak bu yerine getirilmiyecekmiş.Bu ölümler hep erken oluyor yani derler ya her ölüm erken ölümdür diye son aylarda bir çok sanatçımızı genç yaşlı kaybettik daha geçen hafta ekrem borayı kaybetmiştik yıldızlar bir bir ardına kaymaya devam ediyor.
Bir çok ünlü sanatçı sosyal paylaşım ditelerinde twitterda üzüntülerini bildiren twetler attılar.Türkiye gündeminin de ilk sırasına oturdu yazdığı diziler arasında "asmalı konak,yeditepe istanbul ve ikinci bahar" gibi çok izlenen dizilerde vardı ayrıca sezen aksunun seslensirdiği "masum değiliz" ide o yazmıştı Allah mekanını cennet etsin Türk televizyonları ve sineması bir değerini bir yıldızını daha kaybetti.
                              MERAL OKAY KİMDİR BİYOGRAFİSİ
Tampilkan Komentar
Sembunyikan Komentar

0 Response to "Muhteşem yüzyıl'ın senaristi meral okay öldü"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel