"Türk'ün uzayla imtihanı" yayından kaldırılıyor

Show tvde yayınlanan "türkün uzayla imtihanı" yayından kaldırılıyor.Ufuk özkan,özge ulusoy ve peker açıkalının oynadığı dizi bekleneni veremedi ve yayından kaldırılmasına karar verildi.
Beklenende buydu zaten senaryosu güldürmeyen bir komedi dizisi senaryosu  ilginç ama içerikte hiçbişey yok insanları güldüren eğlendiren bir yönü yok.Daha önceki yazımdada belirttiğim gibi dizinin çöplükteki diğer dizilerin yanında yer alacağını şu yazımda yazmıştım haklı çıktım.Ufuk özkanın bu dizilerde harcanmasıda cabası türkün uzayla imtihanı sezon bitmeden bitiriliyor.
Tampilkan Komentar
Sembunyikan Komentar

3 Responses to ""Türk'ün uzayla imtihanı" yayından kaldırılıyor"

  1. eminmisiniz 9-10-11 vb. bölümler olmayac mı ?
    acele cevap verin..!

    YanıtlaSil
  2. ya biplettirme yazına adam gibi dizileri deil de hiçbir amacı olmayan dizileri kaldırmaya odaklanın misal öyle bir geçer zaman ki adını feriha koydum bir çocuk sevdim gibi diziler insanlara ne öğretiyor lütfen bize izleyici olarak saygınız varsa bu dizi kalkmasın hem dizi espri anlayışı olan belli bir kitleyi güldürüyo ama bazı espri anlayışı gelişmemiş insanlar olduğu sürece daha çok diziye yazık olur ..

    YanıtlaSil
  3. Dizi sezon sonuna kadar devam edecek ancak devamı çekilmeyecek yani gelecek sezon yayında olmayacak haberler böyle belki kararlarından vazgeçebilirler kimbilir.

    YanıtlaSil

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel