TV Kanalları gezi parkı olayında sınavı geçti mi?

Başlıkta sorduğumuz sorunun cevabını en başta verelim geçemedi. TV Kanalları olayların başından itibaren görüntülere çok az yer verdi. Özellikle haber kanalları neredeyse bu işi es geçtiler denilebilir. Gezi parkı olayında medyanın ne derece duyarlı olduğunu ölçen bir araştırma yapılmış yapılan araştırmaya göre olayın başından bu güne kadar geçen sürede gazeteler bazında en çok yer veren gazete bilindiğiüzere cumhuriyet gazetesi en çok yer vermiş. TV kanallarında ise yine bilinen halk tv onun ardından cnntürk kanalı haber olarak yer vermiş haber spot olarak en çok yer veren kanal ise stv haber kanalı olmuş.
Gezi parkı olayı sosyal medyadada kendine yer buldu. Facebook ve twitter üzerinden yapılan çağrılarla binlerce kişi taksime geldi buda sosyal medyanın gücünü ortaya koyuyor.
Burada bir şeyi belirtmeliyiz bu protestolarda genellikle provakasyona açık olur çünkü 5,10 kişinin provake etmesi bile binlerce insanı galeyana getirmeye yeter malasef bu gezi parkı olayındada böyle oldu. Yanan araçlar ters çevrilen araçlar ateşe verilen ve burada olayla yakından uzaktan ilişkisi olmayan işçilerin çadırlarıda yakıldı. Haklıyken haksız duruma düşmek bu olsa gerek.
Tampilkan Komentar
Sembunyikan Komentar

0 Response to "TV Kanalları gezi parkı olayında sınavı geçti mi?"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel