Yeni Bir Yaşam Standardı: Inistanbul

Bilindiği gibi İstanbul’da son yıllarda sayısız konut projesi hayata geçiriliyor. Kimisi İstanbul’un ücra bir köşesindeyken kimisi de tam merkezi bir yerde stratejik bir konumda bulunuyor. İş GYO ve Nef’in İnistanbul Gala projesi de, bu kapsamda oldukça büyük önemli bir nokta olan Topkapı’da hayata geçiriliyor.. Daha önceki Nef projelerinde uygulanan ve bu projede de yer bulan Foldhome sistemi ile bir eve sığmayacak tüm alanların bir arada olduğu bir düzen oluşturuldu...

Topkapı’da inşa edilecek İnistanbul Gala, önemli şirketlere, alışveriş merkezlerine ve üniversitelere yakın bir konumda bulunuyor. Özellikle havalimanı hattı üzerinde bulunması, burada yaşamaya karar verecek CEO’lar ve üst düzey yöneticiler için de iyi bir fırsat oluşturuyor. Yıldız Teknik üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’ne 100 metre ve Davutpaşa-Terazidere metro istasyonu hattı üzerine olması da ayrı bir avantaj…

İnistanbul size yepyeni bir yaşam konsepti sunuyor. Buna, yeni nesil yaşam alanı demek daha doğru olur. Evlere ait avlu alanları ve mahremiyetinizi korurken hem de ortak alanlara kolayca erişim sağlıyor.

Oldukça kalabalık bir şehir olan İstanbul’da kayda değer yaşam alanları da nicelik açısından sınırlı oluyor. Foldhome, burada yaşayacaklara bazı ayrıcalıklar da sunuyor. Bu yaşam alanının dış cephesi dünyaca ünlü Perkins & Will, iç cephesi ise Autoban tarafından, tamamen “insan” faktörü göz önüne alınarak tasarlandı.

Proje, yaşamanın ötesinde, “keyifli ve üst standartlarda yaşama” konusunda insana verilen değer göz önünde bulundurularak hayata geçirildi. Fitness salonu, sinema odası, Playstation odası, karaoke odası, davet odası, teleskobunuzla gökyüzündeki yıldızları seyredebileceğiniz gökyüzü gözlem evi, misafir odası, futbol ve basketbol alanları, toplantı odası ve sanat odası gibi sizin kullanabileceğiniz özel alanlar da bu merkezin içerisine yerleştirilmiş bulunuyor.

Buradaki amaç şu; İçinde her şeyin olduğu bir malikane düşünün. Siz de ortak olarak kullanabileceğiniz yukarıdaki alanlar ile bunların hepsine sahip olabiliyorsunuz. Bu yüzden bu alanda “Kullan-Öde” sistemi uygulanıyor. Bir eve sığmayacak tüm alanlar bir arada. Daire sakinlerine dağıtılacak kişiye özel tanımlanmış kartlarla kullanılabilecek Foldhome odalarında, kullan-öde sistemiyle giriş yapabilir ve odaları kendi özel alanlarınız gibi kullanabilirsiniz. Kullanmadığınız alanlar için ödeme yapmanıza gerek olmuyor.

Ayrıca özellikle belirtmeliyim ki, evinize iş getirmekten asla korkmayın. Rahatına önem veren kişiler için hazırlatılmış özel ofis çalışma alanları da bulunuyor. İşinizi, bu alandan çıkmadan ortam ve olanaklar bakımından en yüksek performansla yapabilirsiniz. Eğer Home-Office bir işiniz de varsa, İnistanbul Gala sizin için harika ötesi bir yer olacaktır.

Yaşam kalitesine önem veren bireylerin, yaşamlarını en üst standardlarda sürdürmelerini sağlamak İş GYO ve Nef’in temel ilkesi oldu. Bu iki dev şirket, klasik şehir hayatından öte, yeni bir yaşam stili sunuyor.

İnistanbul’un sunduğu tüm ortak alanları birbirine bağlayan özel bir yürüyüş yolu bulunuyor.

  • Yazın sıcağında huzurlu vakit geçirebileceğiniz yüzme havuzunun keyfini çıkarabiliyorsunuz. Doğal gölge sağlayan yapısıyla yaz günlerinin sıcağından sizi ve tüm enerjinizi koruyor.
  • Binaların çatılarına kurulan yeşil alanlar ev yaşantınıza yenilik katıyor.
  • Havuz ve aktivite alanını çevreleyen Yeşil Meydan yaşamanın keyfine varacağınız serbest bir alan sunuyor.
  • Doğal tepe, yükseltilmiş yapısı ve botanik düzenlemesiyle hem doğal bir yürüme yolu hem de boş vakitlerin değerlendirilebileceği bir alan olarak öne çıkıyor.
  • İnistanbul gala sakinlerinin favori lezzetlerini aile ve arkadaşlarıyla tadabileceği özel mutfağa ise gurme teras deniyor.
  • Her yaştan aile bireyinin keyifle vakit geçirebileceği eğlence adasında eğlenceli saatler de sizi bekliyor.

Kısacası, evden uzaklaşmamak için sayılamayacak kadar çok nedeniniz var. Dışarıda geçiremeyeceğiniz vakti, arkadaşlarınızla İnistanbul Gala’da mükemmel bir şekilde yaşayabilirsiniz.

Topkapı’da olan proje alanını mutlaka ziyaret edin ve ön bilgi alın. Yepyeni ve standardları yüksek bir alan olduğundan İnistanbul Gala’ya yoğun  bir ilgi var. Şimdiden 650’ye yakın kişi aile sahibi oldu bile.

Ayrıntılı olarak http://www.inistanbultopkapi.com adresinden de tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bu içerik http://www.egirisim.com/ tarafından hazırlanmıştır. 

 

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Tampilkan Komentar
Sembunyikan Komentar

0 Response to "Yeni Bir Yaşam Standardı: Inistanbul"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel