Mehmetcik Kut'ül Amare dizisi

Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı senaristi Mehmet Bozdağ'ın yeni  dizisini ekranlarda görmeye başladık.

Mehmetcik Kut'ül Amare adlı dizi Trt ekranlarında her perşembe ekranlara gelmeye başladı. İlk bölümü çok büyük bir seyirci kitlesi yakalayan dizi en iyi giriş yapan dizi oldu ilk bölümüyle Totalde ikinci ABA grubunda ise birinci sıraya oturdu.




Dizide baş rolleri Kaan Taşaner, Gamze özçelik, İlker Aksum, İsmail Ege Şaşmaz, Özgü kaya ve yılların sanatçısı Serdar Gökhan paylaşıyorlar. Kut'ül Amare dizisinin konusuna gelince
Konya’da kurulan dev platoda çekimleri yapılan tarihi proje zorluklar içinde kazanılan bu büyük zaferi anlatacak. Dizide; vatanı için her türlü fedakârlığı göze alan Osmanlı Devleti’nin efsanevi komutanlarından Süleyman Askeri’nin komuta ettiği Osmancık Taburu ve dizinin ana karakterlerinden Mehmet’in silah arkadaşlarıyla birlikte, zorlu Irak coğrafyasında İngilizlere karşı verdikleri destansı mücadeleleri ve kahramanlıkları işleniyor.



Her perşembe TRT 1 ekranlarında olacak olan dizi Tarihimizin bir dönemine ışık tutacak ve bu zaferi bilmeyenler içinde öğrenme fırsatı verecek.



Tampilkan Komentar
Sembunyikan Komentar

0 Response to "Mehmetcik Kut'ül Amare dizisi"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel