Fenerbahce-Trabzonspor maçı ve Şanlıurfa

Yarın fenerbahce-Trabzonspor arasında Türkiye kupası finali oynanacak.Maç Şanlıurfa'da oynanacak şimdi eski oynanan finallere baktığımızda yurt dışında oynandığını görüyoruz.
  Genelde Almanyada oynanıyor bu parayı yurt dışına yatırmak anlamına geliyor.Hep savunduğum ve inandığım bir şey var sporun helede futbolun oynandığı yerde zenginlik olur kalkınma olur.Düşünün Şanlıurfa'yı, finale gelin gibi hazırlanmış ve şehre binlerce kişi gelecek. Ulusal basında sürekli Şanlıurfa'dan bahsediliyor bir günlük bu futbol maçı o şehire para getirecek oradaki küçük esnaf bir aylık hasılatı bir günde alacak.Bu demektir aç karınlar doyacak.Bir diğer faydasıda Şanlıurfa stadı yeni yeni yapılıyor ancak belkide bu maç sayesinde hemen
tamamen bitecek Bu final her sene oynanıyor her sene doğu ve güneydoğuda bir kentte oynansa batıdan gelen insanlar buraya gelip bu şehirleri hem tanır hemde iş yapar.
   Yarınki maçı TRT1 verecek ancak maç gündüz oynanacak herkes gece maçına alışkın olduğundan gündüz oynanacak olan karşılaşmayı yadırgıyor halbuki İngilterede oynanan kupa finallerinin çoğu gündüz saatlerinde oynanıyor.Maç günü herkes  TRT1 in karşısına geçsin ve bu maçın keyfini çıkartsın.
Tampilkan Komentar
Sembunyikan Komentar

0 Response to "Fenerbahce-Trabzonspor maçı ve Şanlıurfa"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel