Ekşi sözlük kapatılacak mı?

Ekşi sözlüğü bilmeyeniniz yoktur.İnternet dünyasının bir fenomeni olan ekşi sözlük şu sıralar kapanma yada daha doğru bir kelimeyle sansüre uğrama artık kelime bulamıyorum bu yapılanlara artık siz anlayın.
İnternette okadar zararlı şeyler varken ekşi sözlük kaldırılır mı ?
İşin özeti şöyle;

Popüler sözlük sitesi Ekşi Sözlük'ün kurucusu olan ve sitede SSG ismiyle bilinen Sedat Kapanoğlu, Ekşi Sözlük'te açtığı "TİB'in ekşi sözlük'ü kapatma emri" başlığında Ekşi Sözlük'ün kapatılabileceğini iddia etti.
Ekşi Sözlük'e hosting(sunucu) hizmeti veren "sadecehosting" isimli hosting firmasına TİB tarafından 21 Nisan'da gönderilen e-posta'dan bahseden Kapanoğlu, "sonlandırılacak hosting'ler" listesine "sourtimes.org"un da girdiğine dikkat çekti. Ekşi Sözlük'ün tüm arka planını oluşturan "sourtimes.org"un sonlandırılmasıyla birlikte Ekşi Sözlük'ün de kapanacağını belirten Kapanoğlu, yazısının devamında yasaklamaya karşı çıkarak BTK ve TİB'in kontrolden çıktığını öne sürdü.hürriyet.com.tr
Özet bu ne kadarda kapatılmayacak ,yanlış anlaşıldı densede önemli olan kapatılma değil bence kafalardaki zihniyet. Sansür bu beyinlerde yer ettikce internetin herkesin dediği gibi ölüm tarihi yaklaşıyor.
Tampilkan Komentar
Sembunyikan Komentar

0 Response to "Ekşi sözlük kapatılacak mı?"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel